Δώσε ένα τρανό φιλί σαν σκλάβωμα ταξιδευτό Δημιουργός: ταπεινος ναρκισσος, Πέτρος Εύχομαι σε όλους ένα χαμογέλλειο ουράνιο συναπάντημα ημέρας ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Δώσε μου ένα τρανό φιλί
Ακόμα πιο μυρωδισμένο
Και από τον άγιο ουρανό !
Σα χαμογέλειο οραματικό
Σαν παραμύθι αλαργεινό
Σαν σκλάβωμα ταξιδευτό !
Σαν προσκαλώ στο θαύμα
Εσένα για να ανταριευθώ !
Σαν θα θωρώ στην πλεύση
Την ηλιαχτίδα για ανθορά !
Στο περιβόλι του ουρανού
Σα μελωδός ιερειών θεού !
Για να φορώ με σωφροσύνη
Και των αμφειών το γέρμα !
Της πιο εναρετής ευτυχίας !
Σαν σε κοιτώ στα βλέμματα
Στα χρίσματα, στα κτίσματα
Στο άνθη της μεγαλοσύνης !
Στα αχραζωμένα πλάσματα
Στο βάθος της ανθοστολλίας !
Για πάντα στα ονειρεύματα
Της γυμνωσύνου σου πνοής !
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-11-2014 |