Όμως εγώ πήρα τις αποφάσεις μου Δημιουργός: KANLIS GEORGIOS, Giorgos Kanlis Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Όμως εγώ πήρα τις αποφάσεις μου.
Ήλθες,θα έλθεις,θα φύγεις.
Έρχεσαι σαν μια πεταλούδα
που ξαναρχίζει το κύκλο της,
για να επιστρέψει ξανά ασθμαίνοντας
στην χειμερινή της νάρκη.
Διαστημική σου η παρουσία
ως σαν ένας διάττον αστέρας
που έρχεται για να ξαναφύγει
εν ριπή οφθαλμού.
Ξέρω,θα έλθεις ξανά,
για να εκλιπαρήσεις λίγη επιστροφή
και μια ανείπωτη συγνώμη...
Όμως εγώ πήρα τις αποφάσεις μου...
κι οι αποφάσεις μου δεν μεταστέφονται...
Και σου έλεγα:
Κρείττον του λαλείν το σιγάν...
Εσύ όμως δυστυχώς έπραττες το αντίθετο!...
Μη προτρεχέτω η γλώσσα της διανοίας,
έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-11-2014 |