Πως Περνανε Τα Χρονια ... Μαρια Ναντη Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Πώς περνάνε τά Χρόνια , αλήθεια ...
Γερνάμε γλυκιά μου Ζωή ,
όσα έζησα σάν παραμύθια
χαμένα τά όνειρα , σάν έρθει η αυγή ...
Πώς περνάνε τά Χρόνια , αλήθεια ...
Εμεινα μόνη μές στήν σιωπή ,
καί φωνάζω ακόμη βοήθεια
μά πίσω η νιότη δεν θα ξαναρθεί ...
Πώς περνάνε τά Χρόνια , αλήθεια ...
Σάν χθές ήμουν ακόμη παιδί ,
ίσως να ' ναι μονάχα μία συνήθεια
πού θά φύγει , μέ τα Χρόνια καί αυτή ...
**************************************************
( Γραμμένο όταν ήμουν 17 ετών ) Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-11-2014 |