Δυο Κορίτσια Αγαπώ Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΔΥΟ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΑΓΑΠΏ
Στίχοι Βαγγέλης Βουτσίνος
μουσική Τάσος Παναγιωτίδης
ερμηνεία Τάσος Παναγιωτίδης
Ένα κορίτσι γνώρισα
και με' χει ξελογιάσει
δεν έχω νου για τίποτα
θε μου τι έχω πάθη
Μα αγαπώ και άλλη μια
που ζει κοντά μου χρόνια
μες τη παγίδα πιάστηκα
ετούτο τον αιώνα
Δύο κορίτσια αγαπώ
δεν ξέρω τι να κάνω
τη μια την έχω θησαυρό
η άλλη θέλει γάμο
Δεν το μπορώ θα τρελαθώ
αν χάσω και τις δύο
θα μαραζώσω θα χαθώ
σαν σκουριασμένο πλοίο
Ένα κορίτσι γνώρισα
βράδυ σε ένα γλέντι
μου' χει ανάψει πυρκαγιά
πολύ μεγάλο ντέρτι
Μα δυο τώρα γινήκανε
οι φλόγες στη ψυχή μου
εάν τις χάσω και τις δυο
δε θέλω τη ζωή μου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-11-2014 |