Κριτικη Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ...................... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΚΡΙΤΙΚΗ
Εύκολο πράγμα να κάνεις κριτική
Και ιδιαίτερα αν εσένα δεν σε κρίνουν
Αλλά απαγορεύεται
Σε όλους εκείνους που δεν κάνουν αυτοκριτική
Κριτική, η ενασχόληση με το έργο των άλλων
Από ανθρώπους που το παίζουν ειδικοί
Αλλά τις πιο πολλές φορές
Η εμπάθεια είναι το χαρακτηριστικό τους
Κριτής η κοινή γνώμη
Όμορφο αυτό που χαϊδεύει την ψυχή
Και τα λόγια των ειδικών
Τροφή των διάφορων εντύπων
Χάρηκα που ασχολήθηκες με κάτι δικό μου
Έστω κι αν ένιωσες σαν κριτικός
Τα έργα μου εκφράζουν τις στιγμές μου
Και όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες
Έχω στιγμές που βρίζω
Έχω στιγμές που αγαπώ
Έχω στιγμές που χρωματίζουν τον χαρακτήρα μου
Αυτόν που πάσχισα και έφτιαξα από μικρός
Σε ευχαριστώ που με βοήθησες να φτιάξω
Αυτό εδώ το ποίημα
Ίσως και να μην είσαι τόσο γλιστερός
Μια αυτοκριτική σου χρειάζεται και να σε φωτίσει λίγο φως
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 23/11/2014 Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-11-2014 |