Ξεπεσμενη Αρχοντισσα Δημιουργός: takis tagalos Αφιερωμένο σε μια MERCEDES SL ....ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΥ "ΠΕΤΑΜΕΝΗ" Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ
Κουράστηκα για να σε αποκτήσω
με ίδρωτα και δάνεια πολλά
τον κόσμο νόμιζα με εσέ θα κατακτήσω
και σχέδια μαζί σου έκανα τρελά!
Κοίτα όμως πως σε κατάντησαν
μόνη και έρημη να παραπαίεις
το κύρος σου δεν το σεβάστηκαν
αργοπεθαίνεις σε μιά οδό της Φιλοθέης…
Ξεπεσμένη αρχόντισσα μου μοιάζεις
ανάμεικτα τα συναισθήματα που βγάζεις
αναμνήσεις ίσως ένα σωρό
για τον παλιό τον όμορφο καιρό…
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-11-2014 |