Τα φαντάσματα τα μισώ Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημέρα !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τα φαντάσματα τα μισώ
Τα φαντάσματα τα μισώ
που έρχονται τις νύχτες
θέλω επιτέλους να βρω
ζεστασιά μέσα στο κενό
να μην νιώθω ψύχρες
Ιχνηλατώντας τον καιρό
ο ορίζοντας δείχνει ίχνη
θα βρω δρόμο να διαβώ
σε μέρη πολύ π’ αγαπώ
να αποκοιμηθώ στη λήθη
Ήρθε η ώρα και μπορώ
όλα πίσω να τα αφήσω
δεν φοβάμαι τον γκρεμό
με του Ζαλόγγου το χορό
στο Θεό θα με χαρίσω
στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
26-11-14
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-11-2014 |