Δεν Θα Πάρω Χάπια Δημιουργός: Παπαθεοφάνου Αθηνά Από αγάπη μπορεί και να πεθάνεις, από έρωτα μπορεί και να σκοτώσεις. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έκανα πρόβα,πως θα είναι μακριά σου.
Και προσποιήθηκα,ότι δεν είσ'εδώ.
Κι αφού κατάφερα να διώξω τη σκιά σου
είδα πως όλα,είναι μέσα στο μυαλό.
Δεν θα πάρω χάπια
δεν θα κόψω φλέβες
δεν θα πιω ουίσκι
δεν θα κάνω τρέλες.
Όλα μου τα πάθη
όταν τα δαμάσω
ό,τι με πονάει
θα το ξεπεράσω.
Έκανα πρόβα,πως θα ήταν κι η ζωή μου
άμα δεν έμπαινες ποτέ,μέσα σ'αυτή.
Κι αφού ξαλάφρωσ'απ'το βάρος την ψυχή μου
είδα πως όλα έχουν τέλος και αρχή.
Δεν θα πάρω χάπια
δεν θα κόψω φλέβες
δεν θα πιω ουίσκι
δεν θα κάνω τρέλες.
Όλα μου τα πάθη
όταν τα δαμάσω
ό,τι με πονάει
θα το ξεπεράσω. Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-12-2014 |