Τα λόγια είναι λόγια Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ............................ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ
Τι να ψάλλω για τα μάτια σου
Έλα να τα αντικρίσω
Τι να πω για τα μαλλιά σου
Έλα να τα χαϊδέψω
Τα λόγια είναι λόγια
Τα έργα είναι έργα
Και τα δυο χρειάζονται
Για να χτίσεις ένα όνειρο
Πώς να περιγράψω το στόμα σου
Έλα να πάρω αποτύπωμα
Τι να πω για το σώμα σου
Έλα να το περιδιαβώ
Τα λόγια είναι λόγια
Τα έργα είναι έργα
Και τα δυο χρειάζονται
Για να χτίσεις ένα όνειρο
Πως μυρίζει τ άρωμα σου
Έλα και φόρα το
Τι να πω για σένα
Ένα μεγάλο σ αγαπώ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 12/11/2008 Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-12-2014 |