Ένα Μελλοντικό Χαμόγελο Δημιουργός: mari-go Χαρούμενα Χριστούγεννα … πλημμυρισμένα με το Άγγιγμα της πραγματικής Αγάπης … Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Έγειρα το κεφάλι μου αποκαμωμένα
στην αχυρένια σου φάτνη …
Βουβά τα αναφιλητά της ψυχής μου
νότισαν την ματιά μου…
Μάτωσα για την σκληρότητα
του κόσμου μας….
Αναζήτησα την Άδολη Αγάπη σου
Χριστέ μου …
Ευχήθηκα το άγγιγμα της γέννησης σου
να φωτίσει την καρδιά μας....
Ονειρεύτηκα .......
....ένα Μελλοντικό Χαμόγελο ….
Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-12-2014 |