Το Πάθος ... Μαρία Νάντη Δημιουργός: Μαρία Π . Νάντη, Μαρία Π . Νάντη Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η νύχτα , γλιστράει
πάνω σ`ένα κόκκινο σεντόνι ...
Ο Έρωτας πίστα ...
κι η ψυχή μιά λαχτάρα γυρεύει της στιγμής
μες στο πάθος κι ας σβήσει ...
Μου ζητάς να σ`αγαπήσω
ακόμη μια φορά
και εγώ αναρωτιέμαι αν θες να χορέψουμε
γυμνοί , Μές στου πάθους την Αμαρτωλή συμφωνία ...
Δεν χρειάζομαι άλλοθι πια ...
Η πανσέληνος , με λυτρώνει ,
καθώς λούζει τις μαγικές μας κινήσεις στο Σύμπαν ...
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-12-2014 |