Ψυχανάλυση Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλή συνέχεια της ημέρας σε όλους στην παρέα. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ
Αδιανόητο,
Σε βρίσκω ασυνεννόητο,
Αδιανόητο,
Δεν κάνεις το αυτονόητο.
Δεν χρειάζεσαι ψυχανάλυση,
Κατά εξακολούθηση,
Σε τελευταία ανάλυση,
Τζάμπα η παρακολούθηση.
Ανυπολόγιστο,
Κάνεις τον ασυλλόγιστο,
Ανυπολόγιστο,
Έχε το ακαταλόγιστο.
Δεν χρειάζεσαι ψυχανάλυση,
Τα ίδια σε επανάληψη,
Βάρεσα μαζί σου διάλυση,
Και λες για εγκατάλειψη.
+ 4/1/15
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 04-01-2015 | |