θαλασσες Δημιουργός: agamitos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εχουν τα ματια της το χρωμα της θαλασσης
να ναι η Ιθακη η τον δρομο σου θα χασεις?
Αχ! ποιος δεν θα θελε να τα γλυκοφιλησει
πως τα ζητας? οπως ζητανε το χασισι!
Κλεινεις τα ματια και αφηνεσαι στην μοιρα
κι ολο ποθεις τουτη τη γλυκα την αλμυρα
στις θαλασσες της καρτερας να ταξιδεψεις
κι οποια ιστορια θα σου πει θα την πιστεψεις.
Τις θαλασσες της να ρουφηξεις σταλα σταλα
που χουν τα ματια τα γαλαζια τα μεγαλα.
αλλο δεν θελεις παρα τα χειλη να φιλησεις
κι ας βουλιαξεις, ας χαθεις, ας ναυαγισεις.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-01-2015 |