Θέλει τρέλα η ζωή Δημιουργός: mari-go Κάτι τρελό...για να μην τρελαθούμε.... Καλό ξημέρωμα... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Θέλει τρέλα η ζωή ...
δεν την βγάζεις καθαρή..
Χαμογέλα….
και ας Πονάς…
τις πληγές…
μην τις Κοιτάς….
Ας την σκέψη σου μακριά...
μην λυπάσαι τα λεφτά...
Θόλωσε και τη ματιά...
πιάσε και το τραλαλά...
Ακολούθα τα παιδιά
κάτι ξέρουνε και αυτά….
Θέλει τρέλα η ζωή ...
μην αφήνεις την Στιγμή....
ξεφορτώσου τα πολλά ...
...............................
Και όλα θα ΄ναι μια χαρά !!!!!!!!!!!!
mari-go
Δημοσίευση στο stixoi.info: 14-01-2015 |