Απ-αισιοδοξία Δημιουργός: Λεβεντουδης Βασιλης, Λεβεντουδης Βασιλης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Απ-αισιοδοξία
Που να αδειάσω τον καυμό τον πόνο που να πνίξω
σε όσους με οίκτο με κοιτούν το δάκρυ πώς να κρύψω!!!!!
Μου σκιάσανε τα όνειρα πουλιά δεν κελαιδάνε
βουβάθηκαν τα χείλη μου χαράς φωνές δεν βγάνε.
Με γκριζομαύρες πινελιές δυό χρώματα θλιμμένα
θα ζωγραφίσω πίνακες να μοιάζουνε με μένα.
Μ'αν παραδώσω την ζωή στα γηρατιά την δώσω
σαν τον ανθό θα μαραθώ σαν το κερί θα λιώσω.
Πρέπει να βρώ τη δύναμη κουράγια να μαζέψω
για να ξεφύγω απ'τον κλοιό και να βρεθώ απ'έξω.
Σε φυλακή λογίστηκα μα εγώ θα δραπετεύσω
σ'αστέρια και πανσέληνους εγκώμια θα πλέξω.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-01-2015 |