Τα φιλιά Δημιουργός: Γιώργος_Κ, Γιώργος Σ. Κόκκινος καλημέρα.... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info "ΤΑ ΦΙΛΙΑ"
Μικρές μου άσπρες συννεφιές
κι αστέρια χίλια
εσείς π'αγγίζετε πληγές στα χείλια
για πείτε μου
διαδώστε την αλήθεια που μου κρύβουν
καλύψτε μ'όσα ψέματα μου λείπουν
τις κόκκινες μικρές ανόητες εκφράσεις
της καρδιάς
εκείνες που τυχαία ο Μάης έκλεψε
αστέρια εσείς που λάμπετε ψηλά
μιλήστε μου
ανοίξτε ένα παράθυρο στον κόσμο
που ξέχασα να ζήσω στο παρόν
μα θυμίστε μου
τα όνειρα που χάθηκαν και λάτρεψα
σ' εκείνα που αρνήθηκα να ζω
και δάκρυσα
και έκλαψα την τελευταία φορά π'αγάπησα
θυμάμαι να ερωτεύτηκα παράφορα
τα μάτια της
κοιτάξτε με μικρές μου άσπρες συννεφιές
τα χείλη μου προδίδουν τα φιλιά της
π'αγκαλιάσατε.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-04-2006 |