Η Καμπανα Της Κυριακης 23/03/2005 Δημιουργός: BOYDAS Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ο ΗΧΟΣ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ
ΠΑΛΙ Ο ΑΔΑΜ ΞΟΡΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΡΑ
ΟΛΗ Η ΦΥΣΗ ΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ
ΚΑΘΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΛΗΜΜΥΡΑ
Η ΚΙΒΩΤΟΣ ΠΡΑΣΑΡΑΞΕ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΕΒΑΣΙΛΕΨΕ
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΑΡΑΡΑΤ ΦΑΝΗΚΕ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ
ΜΕ ΤΗ ΛΕΥκΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΠΙΔΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΑΓΡΙΕΛΙΑΣ ΟΙΩΝΟΣ ΣΗΜΑΝΕ ΤΕΛΟΥΣ
ΑΠ'ΤΗΝ ΕΥΑ ΘΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ
ΕΚ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΑ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ
ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ
ΛΟΓΩ ΖΩΗΣ ΜΕΤΑΛΑΒΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-01-2015 |