Ενα Φιλι Δημιουργός: efimeli, eustathia melissarostergiou Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
ΕΝΑ ΦΙΛΙ
Κλείνει την πόρτα η καρδιά...
σ'αφήνει έξω ,τελικά..............
μ'ένα τσιγάρο συντροφιά.......
φτιάχνω μορφές που αναζητά.
Δεν είσαι εδώ και πουθενά......
ψάχνει το σώμα μου φωτιά.....
τί κι αν σε σκέφτομαι συχνά....
εσύ όλο χάνεσαι μακριά.
Ένα φιλί και μια αγκαλιά.........
για 'σένα ήτανε πολλά...............
αυτά ζητούσε η καρδιά.............
μα εσύ τα βρήκες αρκετά.
Ένα φιλί μες την ψυχή...............
να πάρουν τα όνειρα πνοή........
κι αν καταστράφηκαν εκεί..............
δεν έχω άλλη επιλογή.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 23-01-2015 |