Γύρισε Δημιουργός: αστερινός, Αστρινός Μαλανδράκης Στίχος που ήδη τον πάντρεψα με μουσική Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info [align=center]"Γύρισε"
Ξέρεις πως εγώ εδώ ζω
μ αυτά που φτιάξαμε μαζί
και εσύ πονάς για κάθε μας στιγμή,
που αυτή περνά και ζούμε χωριστά.
Είναι η βραδιά μακριά σου
τόσο μελαγχολική
κι αυτή ζητάει ένα σου φιλί
και ας μη δει ξημέρωμα ξανά.
Γύρισε σου λέω τώρα πια, γιατί δεν αντέχει η καρδιά.
Έμαθε κοντά σου να γελάει μονάχα, κοντά σου να χτυπά.
Φεύγουν οι εποχές κι αυτές
χωρίς εσύ να είσαι εδώ,
χωρίς να ακούω ένα σ αγαπώ,
μονάχα γράμματά σου να κοιτώ.
Είναι οι Κυριακές χωρίς
εσένα παιδικές χαρές
που πια δεν έχουν γέλια και φωνές,
ατέλειωτες μέρες βροχερές.
Γύρισε σου λέω τώρα πια, γιατί δεν αντέχει η καρδιά.
Έμαθε κοντά σου να γελάει μονάχα, κοντά σου να χτυπά. Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-01-2015 |