Δεν Σε Ξέχασε Η Καρδια Μου Δημιουργός: kalosorisma Καλησπέρα σε όλη τη στίχο παρέα ζητώ συγγνώμη από τους φίλους ποιητές , εγώ ξέρω να γράφω μόνο λαϊκά τραγούδια Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κάνω απόψε απολογισμό
τις πληγές μου θέλω να γιατρέψω
έχουμε ανοιχτό λογαριασμό
όμως πίσω εγώ θέλω να τρέξω
Τις πληγές μου αρχίζω να μετρώ
πόσο το μαχαίρι σου πληγώνει
είναι αυτό που νοιώθω όμως πιο δυνατό
πιο πολύ από εσένα με σκοτώνει
Δε σε ξέχασε η καρδιά μου
όσο εγώ κι αν σε ξεχνώ
έρχεσαι στα όνειρά μου
γη αισθάνομαι χωρίς ουρανό
Δε σε ξέχασε η καρδιά μου
είναι αδύνατον αυτό
έχω γίνει του εαυτού η σκιά μου
Θέλω να σε ξαναδώ Δημοσίευση στο stixoi.info: 24-01-2015 |