Εθνικές Εκλογές Δημιουργός: Mπουρμάς, Μανούσος Μπουρμάς ® Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εκλογές ιστορικές
εθνικές και τοπικές
θέλω να χω κάθε τόσο
πριν ως γέροντας χαυνώσω.
Εκλογές προ-πο και λόττο
κάθε μέρα. Ω χαρώ το!!
Σαμαρά μου μασκάρα
τράβα άκρα δεξιά
πέσε μέσα στο χαντάκι
που αναμένουν οι Μπαλτάκοι
Γιώργο μου καλό παιντί
τράβα τώρα για εκδρομή
στα ιστορικά μπαούλα
και μην κάνεις τον μπαμπούλα
Κι εσύ φίλε μου Μπενίτο
στο ΠΑΣΟΚ κανένα οίκτο
τίναξε το απ τη σαπίλα
από του κελιού τα φύλλα.
Δεν θα λείψτε σε κανένα
μας ΡΟΥΦΉΞΑΤΕ ΤΟ ΑΊΜΑ
θα σας λείψουμε λαμόγια
αρχηγούλια δίχως μπόγια
Δημοσίευση στο stixoi.info: 25-01-2015 |