Διαδρομή δίχως τέλος και αρχή1 Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλημέρα !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Διαδρομή δίχως τέλος και αρχή
Η νύχτα στενάχωρα πάλι ξημέρωσε
στις σελίδες της μέσα κλείνει κι εμένα
σαν βιβλίο που χρόνια ποτέ δεν ανοίχτηκε
και σαν όνειρο έρχεται να δείχνει εσένα.
Σου φωνάζω, ιδρώνω μα εσύ δεν ακούς
και γεμίζει το όνειρο καημό και λυγμούς
θέλω να ηρεμήσω μη βγάλω κραυγή
κουρασμένη με βρίσκει να ξυπνώ η αυγή.
(R)
Στη μεγάλη τριγυρνάς την μοναξιά μου
και κρατάς της καρδιάς μου το κλειδί
στη χαρά, στο κενό ,στα όνειρά μου
διαδρομή δίχως τέλος κι' αρχή.
Στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
27-01-15
Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-01-2015 |