Το τρένο (τι να κάνω που σ'αγαπάω) Δημιουργός: mar@ki 9410 4ever, Μαριαλέξα Όταν σε ένα ταξίδι, γνωρίζεις τα καλήτερα.. Καλησπέρα! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Να σου μιλήσω ή να σωπάσω
να προχωρίσω σε σένα ή δρόμο να αλλάξω
Φίλους ρωτάω
τι να κάνω,αφού σ'αγαπάω;
Τι νιώθω, να στο πω ή να σ'αποφύγω
το όμορφο σου το βλέμμα δε μπορώ να το ξεφύγω
Τι να κάνω που σ'αγαπάω...;
Να ζήσω για σένα ή να πεθάνω...;
Φαίνεται το είχε η μέρα
να σε συναντήσω στα τρένα
Μιλούσαμε σε όλη τη διαδρομή
μα όταν σε αγάπησα ,ήταν σε άλλη στιγμή
Με κοιτούσες και χανόμουνα σε άλλον ουρανό
εξαιτίας σου εγώ, έφτασα και είδα τον Θεο
Δε ξέρω πως να το περιγράψω
μα ότι και να πω, θα φωνάξω ή θα κλάψω
Στον κόσμο ανάμεσα τους κλαίω
με ρωτάνε τι έχω, και όλο ''τίποτα'' τους λεω...
Τι να κάνω που σ'αγαπάω
αν με λάθος ή σωστά φτερά πετάω
Απάντησε μου σε παρακαλώ...!!! Δημοσίευση στο stixoi.info: 28-01-2015 |