Τ'αποτσιγαρα Δημιουργός: ο ποιητης της συμφορας, Δέσποινα Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Διπλα μου τ'αποτσιγαρα,
σαν ονειρα χαμενα,
καμμενα μεσ'τη σταχτη τους
αισθηματα για σενα...
το τασακι θα αδειασω
αλλη μια νυχτα θα σε χασω.
ενα ποτηρι χαμηλο
καποιο φθηνο ουισκι
που πινοντας το προσδοκω
τον πονο μου να πνιξει.....
το ποτηρι μου γεμιζω
αναμνησεις πλημμυριζω.
Διπλα μου τ'αποτσιγαρα,
σαν σκεψεις μου σβησμενες,
παραδομενες μεσ΄τη σταχτη τους
οι πιο ομορφες μου μερες.....
το τασακι θα αδειασω
ομως δεν θα σε ξεχασω.
ενα ποτηρι χαμηλο
με λαθη σου γεματο
σου γραφω αλλο δεν μπορω
με δακρυα στον πατο......
Ενα ακομα για να φυγω
το κεφαλαιο σου κλεινω.
ενα τσιγαρο και τελειωνει το πακετο
ενα ποτηρι,το μπουκαλι αδειανο
καπνιζω δηλητηριο,θανατo πινω σκετο
ξενοι,να ξεχασω,πως γιναμε οι δυο!
ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΙΟΥΛΙΑ Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-02-2015 | |