Οι νύχτες Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Είμαι πολύ χαρουμενη , έρχετε μελοποιημένο , απο την Ναντια Καραγιαννη , καλημερα και καλη τσικνοπεμτη !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Οι νύχτες
Επάνω στις ζωής τις ράγες
κυλούν μικρόνειρα κι' ελπίδες
όμοια σαν τις βροχής τις στάλες
που χάνονται στις καταιγίδες.
Μοιάζει η ερωτική σιωπή
στ' αμήχανα τα βράδια
με μία θάλασσα νεκρή
χαμένη στα σκοτάδια.
Τα πάθη άσβεστα κρατούν
μέσα στο αίμα ακόμα
δεν βρίσκουν πουθενά γιατρειά
και φλέγεται το σώμα..
Αργά-αργά κυλούν οι νύχτες
κι' έχουν στο νου όλα θαμπώσει
αιώνες μοιάζουν οι στιγμές
κι' αργεί πολύ να ξημερώσει.
στίχοι: Μιμή Μητροπούλου
17-10-14
Δημοσίευση στο stixoi.info: 12-02-2015 |