Η Δύση Με Σκοτώνει Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η ΔΎΣΗ ΜΕ ΣΚΟΤΏΝΕΙ
Χάθηκε ο παράδεισος
χάθηκε η μαγεία
απ' τον καιρό που έφυγες
έχω κηρύξει αργία
Απ' το καιρό που χάθηκες
όλα τα νιώθω κρύα
χάθηκε ο παράδεισος
χάθηκε η μαγεία
Ζητάω την ανατολή
γιατί σε κάθε μου στιγμή
η δύση με σκοτώνει
κι η πίκρα δυναμώνει
Χάθηκε ο παράδεισος
χάθηκε η μαγεία
απ' τον καιρό που έφυγες
δεν βρίσκω ηρεμία
Απ' το καιρό που χάθηκες
όλα τα νιώθω κρύα
χάθηκε ο παράδεισος
κι όλη η ιστορία
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-02-2015 |