Σε Αναζητώ Στο Ίδιο Μέροσ Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΏ ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΜΈΡΟΣ
Σε αναζητώ στο ίδιο μέρος
που' κρυβε ο ήλιος τη σκιά
και όλα γινόταν καλοκαίρι
στην ξεχασμένη ακρογιαλιά
Μέχρι εκείνο το μπουκάλι
που γράψαμε το σ' αγαπώ
ξεγλίστρησε απ' τη κρυψώνα
τ' ανεμοδέρνει ο καιρός
Μαζί με όλες τις ελπίδες
τους όρκους μας και τα φιλιά
τώρα μας σέρνουν καταιγίδες
και μία γκρίζα καταχνιά
Σε αναζητώ απελπισμένη
να αισθανθώ κάποια παλιά
απ' το αγέρι της αγάπης
και από την αύρα του νοτιά
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-03-2015 |