Από το όνειρο να βγεις Δημιουργός: ΑΣΠΙΛΟΣ ΚΟΡΗ Είσαι αγάπη δυνατή ... η μυστική μου προσευχή … από εκείνες που το όνειρο γεννάει … Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info C1
Είσαι αγάπη δυνατή
η μυστική μου προσευχή …
από εκείνες που το όνειρο γεννάει …
Και κάθε μέρα που περνά
ριζώνεις μέσα στην καρδιά …
γίνεσαι η φλέβα στο λαιμό μου που χτυπάει …
(R)
Του ουρανού, αστέρι μου, για σένα ξενυχτάω
τα κρύα βράδια γίνομαι φωτιά να ζεσταθείς …
Του ονείρου μου μικρέ θεέ, κρυφά παρακαλάω
να βγεις από το όνειρο για να `ρθεις να με βρεις …
C2
Ανάγκη είσαι και ζωή
έρωτα νοιώθω και ντροπή
γιατί `σαι αφιόνι το κορμί μου σε ζητάει …
Αρρώστια που με ξενυχτάς
και την ψυχή μου τυραννάς
μια αμαρτία μου παλιά που με πονάει …
Δημοσίευση στο stixoi.info: 03-03-2015 |