Η δική μου πορεία Δημιουργός: ΚΟΥΡΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ, ΚΟΥΡΕΛήΣ ΕΥΣΤΡάΤΙΟΣ Όργωσα την ψυχή μου με άροτρο, προτού την σπείρει ο χρόνος ... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info C1
Μη μου λες … ποιος είμαι εγώ
αετού φτερά φοράω
τις αλήθειες τραγουδάω ...
Μη ρωτάς … για ποιόν θρηνώ
και τις νύχτες ξαγρυπνάω
τα σημάδια μου μετράω ...
(R)
Ποιος μπορεί κριτής να γίνει
άξια … να με συγκρίνει
δικαστής μου … να με κρίνει …
=
Δεν πουλάω θεωρεία
τη δική μου την πορεία
θα την κρίνει η ιστορία ...
C2
Μη μου λες … ποιόν ν` αγαπώ
ποιόν εχθρό να πολεμάω
πως θα πρέπει να μιλάω ...
Μη ρωτάς … ποιός είμαι εγώ
που κατάματα κοιτάω
πάντα ίσια περπατάω ...
= = =
Argentina (22.08.2014)
Δημοσίευση στο stixoi.info: 05-03-2015 |