Νομοσ Του Νευτωνα Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΥΤΩΝΑ
Τον νόμο της βαρύτητας,
Θέλω να καταργήσω,
Και νόμο διαφορετικό,
Τώρα θα σας συστήσω,
Ο Νεύτωνας στα σίγουρα,
Θα τρίζει μες τον τάφο,
Αν δει αυτό το ποιήμα μου,
Και μάθει ότι γράφω,
Γιατί το ξέρω οι ψυχές,
Φτερά έχουν στην πλάτη,
Κι΄αυτές όπως και τα πουλιά,
Πετούν σ΄όλα τα πλάτη,
αυτού του κόσμου εδώ στην γη,
Αλλά και στα ουράνια,
Γι΄αυτό θα σπείρω τώρα εγώ,
Στον νόμο αυτό ζιζάνια,
Γιατί πετούνε τα πουλιά....
Κι΄ο νόμος δεν ταιριάζει...
.και η ψυχη δίχως φτερά,
Τον νόμο τον αλλάζει,
Γι΄αυτό σας λέω...ο Νεύτωνας,
Είναι ξεπερασμένος,
Ο νέος νόμος τώρα πιά,
Είναι καταγραμμένος.
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Δημοσίευση στο stixoi.info: 06-03-2015 | |