Φυγή Δημιουργός: ioanis42 Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Και κάποιες φορές θέλω να φύγω.......
Μακρυά!!!!!!!
Από όλους κι όλα...........Να αφήσω πίσω μου τα πάντα........
Αυτά που δεν έζησα κι αυτά που άφησα να φύγουν..........
Αυτά που έχτισα κι ότι με πλήγωσε.......
Τους ανθρώπους που γνώρισα και τις (λάθος) επιλογές μου.........
Να νιώσω την ελευθερία της σκέψης,του μυαλού.........
Να αδειάσω από όλα.........Άσχημα και όμορφα...........
Κι εκεί κάπου ηχεί δυνατά........ΦΥΓΗ.......
Μικρή λέξη.......Μεγάλη δύναμη........ΦΥΓΗ......
Έντονο το θέλω........Τεράστια δειλία........
Και τελικά κατευνάζει..........ηρεμεί..........
Εγώ ηρεμώ..........
Δεν μου ταιριάζει η δειλία..........
Σε κανέναν απο εμάς......... Δημοσίευση στο stixoi.info: 11-03-2015 |