Τρίτη νυχτιά Δημιουργός: ivikos Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Τρίτη νυχτιά και μιά παράξενη βροχή
σ’ ένα σταθμό που δεν κυλάει το βαγόνι
φωτογραφίζει μιας αγάπης ενοχή
κι είναι η ματιά σου της φυγής, που με παγώνει
Άστρο μπουκάρει στου καημού τον ενικό
μια συννεφιά λιποθυμά πριν απ’ τη Δύση
ήτανε Θε μου το φιλί της βολικό….
ήτανε Θε μου το κορμί της μόνη λύση!!!!!
Τρίτη νυχτιά στων αυθαιρέτων σου τη γη
έχει ο έρωτας……μπατάρει….κι αποκλίνεις
Αν της αγάπης η πληγή αιμοραγεί
θα στάζει πάντα σε όποια λίμνη κι αν την πλύνεις!!!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 15-03-2015 |