Αυτόπτης Δημιουργός: dimitris Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μπροστά στα μάτια σου έκλεψε
Την τσάντα το γομάρι
Κι εσύ απλά τον κοίταζες
Δυο μέτρα παλικάρι
Ρε μάγκα δεν το πλάκωνες
Στο ξύλο το τομάρι
Στην άσφαλτο να απλωθεί
Κάτω από το φανάρι
Να ΄ταν της τράπεζας ληστής
Να τον παραδεχτούμε ,
Τους κλέφτες έκλεψε παιδιά
Όλοι μαζί να πούμε.
Άλλη φορά αν σου συμβεί
Παρόμοια ιστορία
Μια πέτρα πάρε μυτερή
Και σώσε την κυρία
Να γίνεις ήρωας και συ
Να βγεις και στις ειδήσεις
Να καμαρώνουμε όλοι μας
«ω τι γενναία φύσις»!!!
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-04-2006 |