Μέσα στα μεσάνυχτα Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη Καλό ξημέρωμα σε όλη την παρέα ........ένα ταξίδι η ζωή μας, ας το ζήσουμε κι ας το ταξιδέψουμε, όσο μας χαρίζεται..................όσοι ακόμα μπορούμε......... Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Μέσα στα μεσάνυχτα
πριν έρθει η νέα μέρα
σε έχω εδώ και σε κρατώ
καρδιά μου , δίπλα σε μένα.
Έρχεσαι δίπλα μου θαρρείς
μοσχοβολάει ο κόσμος
γαρύφαλλα, τριαντάφυλλα
βασιλικό και δυόσμος.
Και η κάθε μέρα που έρχεται
είναι τόσο , μα τόσο φωτεινή
λαμποκοπά η καρδιά κι η πλάση
σαν ο ήλιος το πρωί θα βγεί.
Μα και η δική μου καρδιά
έστησε τρελό πανηγύρι
σαν σε έχει εδώ δίπλα της
κοντά σου για να γύρει. Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-03-2015 |