Καρδιά δεν είχες Δημιουργός: boofbot@hotmail.com, Νίκος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σχέδια κάνουνε μαζί
αυτά που είναι για μια ζωή
μα η δική σου λογική
δεν έχει χώρο
αν θέλω απλά ακολουθώ
μου είπες σαν να μην μετρώ
σαν έναν αριθμό απλό
που πιάνει χώρο
[B]
Δεν είναι η καρδιά κομμάτια σε σακί
να την αδειάζεις από δω και από κει
δεν έχει το σενάριο λογική
και εσύ καρδιά δεν είχες
[/B]
Πέρασες πολλά, καταλαβαίνω
θέλεις να ξεχάσεις λογικά
όμως μη μου λες πως επιμένω
δεν έχεις αγαπήσει αληθινά
[B]
Δεν είναι η καρδιά κομμάτια σε σακί
να την αδειάζεις από δω και από κει
δεν έχει το σενάριο λογική
και εσύ καρδιά δεν είχες
[/B] Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-03-2015 |