Χαλάκι έγινα θαρρώ Δημιουργός: oneiropola, Μητροπούλου Μιμή Καλά να περνάτε !!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Χαλάκι έγινα θαρρώ
Χαλάκι έγινα θαρρώ
επάνω να πατήσεις
φώναζα πόσο σ’ αγαπώ
και όχι να μ' αφήσεις
Κοιτάζω στον καθρέπτη μου
και τα μάτια μου βαθειά
νιώθω πού η ψυχούλα μου
κλαίει και βαρυγκωμα
Κρατώ τώρα τις αντοχές
που έχουν απομείνει
για να σβήσω από το χθες
ότι έχω στη μνήμη
Κι ορίζω τα δυο μάτια
εσένα να μη κοιτούν
και ψάχνω τα μονοπάτια
που ξωπίσω δε γυρνούν
στίχοι : Μιμή Μητροπούλου
25-03-15
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-03-2015 |