Σε ρώτησα Δημιουργός: jenny Skepsis ke erotimatika ghia tiin poria enos evestitu anthropu Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ
ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Αν χάθηκες
Που και πόσο ξαναγύρισες
στα παλιά σου λημέρια
Αν σκορπίστηκες
Που και πόσο μάζεψες
τα χαμένα κομμάτια σου
Αν ασφυκτιούσες
Που και πόσο προσπάθησαν
Να σε φιμώσουν
Αν ταξίδεψες
Πού και πόσο σάλπαραν
Τα καράβια σου
Αν έγινες λιώμα
Που και πόσο πληγώσανε
Τον άσπιλο χαρακτήρα σου
Αν πίστεψες
Πού και πόσο προσκύνησες
Σε απόμακρους ναούς
Αν έφυγες
Πού και πόσο σε κλάψανε
Οι έρωτές και οι φίλοι σου
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-04-2006 |