Διαδρομη Δημιουργός: katia, Riska Katia Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Και προχωρούσαμε
μέρα τη μέρα,
κάτι ζητούσαμε
λίγο πιο πέρα
Κι ονειρευόμασταν
βράδυ το βράδυ,
φωτιές ανάβαμε
μες το σκοτάδι
-Έτσι περάσανε θαρρώ τα χρόνια
μαζί χαράξαμε διαδρομή
Τι κι αν μας μάτωνε η γη τα ποδιά
δύναμη βρίσκαμε σ' ένα φιλί
Ναι προχωρούσαμε κι ονειρευόμασταν
μεσα απ' τον ερωτά ζωή γευόμασταν.-
Μα όσα χτίσαμε
πέτρα στη πέτρα
με μιας γκρεμίσαμε
τον πόνο μέτρα
Χώρια ποτίζουμε
δάκρυ το δάκρυ
αυτό που κάποτε
είπαμε αγάπη.
-Έτσι περάσανε θαρρώ τα χρόνια
Μα τωρα αλλάξαμε διαδρομές
Όπου κι αν είσαι αυτή τη νύχτα
κομμάτια τ΄ όνειρο γυρνά και δες.
Ναι το γκρεμίσαμε και πορευόμαστε
πονα ο ερωτας, να μη ξεχνιομαστε.-
Δημοσίευση στο stixoi.info: 20-04-2006 |