Για Φτώχεια εσύ μιλάς Δημιουργός: kalosorisma Κάτι διαφορετικό απόψε για να σπάσει η μονοτονία!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Για φτώχεια εσύ μιλάς
που 'χω εγώ στις λέξεις
με ευκολία στο μυαλό σου εσύ πως τις "γυρνάς"
δε ξέρεις ποιες απ'όλες να διαλέξεις
Πού τις έμαθες τις λέξεις δεν μας λες
ξέρω πήγες ίσως στο πανεπιστήμιο
γι'άλλους όμως η ζωή πολλές φορές
διαφορετικό τους βγάζει εισιτήριο
Εγώ τις λέξεις έμαθα στο μεροκάματο
κι είναι σκληρά τα χέρια μου απ'τη δουλειά
εγώ δεν ήμουνα ένα κορμί ακάματο
και το αξίζω να πατάω σε χαλιά
Για φτώχεια εσύ μιλάς
μα δεν την έχεις ζήσει
κοιτάχτε είμαι λες ο ποιητής
που ' χει μεγαλουργήσει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 02-04-2015 |