Η Ξενοιασιά Που Ζήσαμε Δημιουργός: φραγκοσυριανος, Βαγγέλης Βουτσίνος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Η ΞΕΝΟΙΑΣΙΆ ΠΟΥ ΖΉΣΑΜΕ
Η ξενοιασιά που ζήσαμε
πίσω πια δεν γυρίζει
αφού την καύτρα σβήσαμε
σε ξένο μετερίζι
Η άνοιξη προσπέρασε
και δεν ξαναγυρίζει
την πήρε γκρίζα συννεφιά
και στάλες τη σκορπίζει
Τη πήρε γκρίζα συννεφιά
και στάλες τη σκορπίζει
η άνοιξη προσπέρασε
και δεν ξαναγυρίζει
Η ομορφιά που νιώσαμε
κύλησε σαν το κέρμα
αφού εμείς παλιώσαμε
το πιο ωραίο θέμα
Δημοσίευση στο stixoi.info: 16-04-2015 |