Πνοή μες την καρδιά μου Δημιουργός: smaragdenia, Δάφνη ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.......Ένα ταξίδι η ζωή, με πολλά εμπόδια πολλές φορές, μα είναι όμορφο, ας το χαρούμε οσο μπορούμε, για όσο μας χαρίζεται.................. Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Σε νιώθω εδώ κοντά μου κι όταν είσαι μακριά
κρατάω πάνω στα χείλη μου δικά σου δυό φιλιά
νιώθω όλα τα χάδια σου και την αγκαλιά σου
ακόμα κι όταν φεύγεις πάντα είμαι κοντά σου.
Δεν έχω μάτια , μάτια μου, για τίποτα άλλο πιά
ούτε και χείλη έχω πιά, για ψεύτικα φιλιά
σε σένα όλα τα έδωσα και θα σε περιμένω
και από μακριά ακόμα , πάντα εδώ σε έχω.
Πάντα δική σου στην ζωή , θα είμαι αν το θές
φτάνει να σ΄εχω πάντα εδώ και στη ζωή χαρές
φτάνει που είσαι εδώ, πάντα εσύ κοντά μου
χαρά μες την ψυχή μου, πνοή μες την καρδιά μου.
2-4-2015
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-04-2015 | |