κι αν Δημιουργός: LA'I'KOS, Γιανννης Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Κι αν ειμαι μονος και το φωναζω παλι αποψε
και σου ζητω στην απονια σου διαλειμα δωσε
Ελα καημε χαλι για μενα παλι στρωσε
Ελα και χαρε και τη ζωη μου τη κενη τωρα κοψε
Ξερω πως ζω παλι σε πλανη και σε ενα ψεμα
Μα δεν μπορω στη κατρακυλα μου να βαλω τερμα
Ξερω πως τιποτα δεν θα καταφερω
Και πως σθγουρα πισω δεν θα σε φερω
Κι αν ειμαι παλι με μια ακαταλληλη συντροφια
Φταει που εψαξα να βρω παρηγορια
Ελα και σωσε με απο αυτο το λαθος
Εσυ ευθυνεσαι γιατι με κυβερνα το παλιο παθος Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-04-2015 |