Τα Τραγουδια Τησ Ψυχησ Δημιουργός: athos.ioannou@gmail.com Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ
Θέλω τραγούδια απ΄την ψυχή,
Τώρα να τραγουδήσω,
Τα λόγια τους για έρωτα,
Θα λεν ....για να μεθύσω,
Ημελωδία θα γεννηθεί,
Μες στην καρδιά και θάναι,
Σαν του ουρανού τη μουσική,
Γι΄αθρωπους που διψάνε,
Για αγάπες και για έρωτες,
Για ομορφιά στον κόσμο,
Οι νότες θα ναι θεικές,
Και τ΄άρωμα σαν δυόσμο,
Θα ευωδιάζει στις καρδιές,
Θ΄ανθίζουν τα λουλούδια,
Όταν θα λέω τις νυκτιεές,
Αυτά μου τα τραγούδια,
Ο έρωτας θα γεννηθεί,
Μες στις καρδιές θα φέρει,
Την ομορφιά κι΄όλο το φως,
Που φέρνει ένα αστέρι
ΑΝΘΙΜΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-04-2015 | |