Εγώ θα στο πω Δημιουργός: alextsak, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΕΓΩ ΘΑ ΣΤΟ ΠΩ
Εγώ θα σου πω, πως σαγαπώ
Κι ας πάρουν τα μυαλά σου αέρα
Η αγάπη δεν αντέχει φυλακή
Κι όσο κι αν την φυλάς, θα αποδράσει
Το αηδόνι δεν κάνει σε κλουβί
Το ίδιο κι αγάπη
Ο αετός πετάει λεύτερος
Το ίδιο κι αγάπη
Εγώ θα σου πω, πως σαγαπώ
Κι εσύ αν θέλεις, γέλα
Η αγάπη δεν έχει μέρος να κρυφτεί
Αφού φαίνεται ακόμα και στο σκοτάδι
Τ αστέρι λάμπει τη νυχτιά
Το ίδιο κι αγάπη
Το νυχτοπούλι τη νύχτα κελαηδεί
Το ίδιο κι αγάπη
Εγώ θα σου πω, πως σαγαπώ
Κι εσύ σκέψου πριν αντιδράσεις
Γέλα, στροβιλίσου
Αλλά πρόσεξε, την ευκαιρία να μην χάσεις
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 27/08/2009 Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-04-2015 |