μη βρέξει και μη σταξει Δημιουργός: Nikos Krideras, Κριδερας Νικος καλησπέρες αραια και που και γώ !!!!!!!!!!!!!!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Εγώ δέν είμαι απ' αυτούς
που τα χω όλα για μένα
Κι άν έκανα δυό ονειρα
σού τά χα είπωμενα
πόσο το ήθελα και σύ
στήν οποια μου στιγμή μου
να είσαι εκεί και νά ακούς
την καθε αναπνοή μου
Εγώ δέν είμαι απ' αυτούς
που σε γεμίζουν λέξεις
σου είπα οτι επρεπε
κι όσα μπορείς ν΄ αντέξεις
πόσο το ήθελα και σύ
μαζί μου να σε εντάξει
και να με έχεις μεσα σου
μη βρέξει και μη σταξει
Δημοσίευση στο stixoi.info: 18-04-2015 |