Χωρισμός Δημιουργός: kalidromeas, Ηλίας Ανδρίτσος Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
Χωρισμός
Δυο δρόμους πήραμε
το ίδιο βράδυ
το βήμα σύραμε
σε βαθύ σκοτάδι
Αργά τα βήματα
Κρύο το βράδυ
Βαριά πατήματα
Ζωή ρημάδι
Τα πάντα τέλειωσαν
και πια δε μένει
κεριά που έλιωσαν
φωτιά σβησμένη
Χαμένα όνειρα
Λάσπες στο δρόμο
Σβησμένη χίμαιρα
Σταυρό στον ώμο
Σκιές που σέρνονται
χωρίς ελπίδα
καρδιές που δέρνονται
σε καταιγίδα
Τώρα δυό άγνωστοι
Δίχως πατρίδα
Ζωή μας άνοστη
Χωρίς ελπίδα
Τη μοίρα οι άνθρωπο
δεν τήν ορίζουν
οι δρόμοι κάποτε
και αυτοί χωρίζουν
[align=left]
Δημοσίευση στο stixoi.info: 19-04-2015 |