Ανάμνηση -die erste Liebe Δημιουργός: Elen Louka Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info Ανάμνηση
Ανάμνηση κάποιων καιρών
όνειρο που μένει παρόν
γλυκιά μακρινή οπτασία
στο κενό μου δίνεις ουσία
χρόνια που φύγαν γοργά
χρόνια που ζεις στη καρδιά
αγάπη του χτες που δεν σβήνει
στην ψυχή μου μένει δεν φθίνει
είσαι μακριά δε σ αγγίζω
η εικόνα σου λείπει και μόνη δακρύζω
που να σε ψάξω που να σε βρω
πάνω στ αστέρια στον ουρανό
ίσως τ αγέρι
ξανά να σε φέρει
με φως να γεμίζεις τις μέρες μου
ζωή να σκορπίζεις στις ξέρες μου
Die erste Liebe
Die Erinnerung an die erste Liebe
bleibt lebendig ganz tief im Sinne
süße und ferne Nostalgie
komponiert hin und wieder meine Herzenspoesie
Jahre vergingen doch es lebt
Gefühl in mir weiter brennt
Liebe von gestern wie ein Traum
so wie sie war, gibt es sie kaum
In der Jugend weit entfernt
pure Romantik bunt war die Welt
vom altverstaubten Liebesplayer der Phantasie
klingen die Noten einer zeitlosen Symphonie
wie Blitz vom Himmel manchmal erscheint
als Regentropfen mich mal erreicht
düstere Tage mit Licht beleuchtet
und meine Öde mit Leben feuchtet
elenlouka Δημοσίευση στο stixoi.info: 21-04-2015 |