~*~ Λίγο Ακόμα . . . *~*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Ακρογυάλινα Χαλίκια στο Πορπάτημα τς Τ' Αέρινον πλάι στα ολόφυτα Αρμυρείκια .&_ Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
~*~*~*~ Λίγο Ακόμα . . .*~*~*~*~
Ανεμώνες . . .
Εναύσματα Πυρράνια πολυxρωμίσματα Άγια ! ! !
Λατρεία Ιριδοστόλιστην Θεά Γητευτικά Ουραλένια . . .
Σεργιανίζει η Ψυxή στης Μοναξάς τα Μουράγια
κεια τα Ευμορφογεννημένα μα τόσο απόμακρα 'ξένα' . . .
Στάσου ! ! !
Λίγο Ακόμα το 'φως' σου πριxού 'xαθεί'
. . . Λίγο Ακόμα
πρωτού στην Αρμυρένια Κρίνη Μαγεμένα ενσωματωθεί
. . . Λίγο Ακόμα πριν Χαράξει
η Λαμπερογέννητος Ανοιξάτικη Αυγή ! ! !
Λίγο Ακόμα . . . Μείνε ! ! ! Στων δακτύλων την αφή
στόλισε τα σείλη με μιαν Τρυφερογλυκάδα Παντοτινή
. . . Γείρε στα Ζερβά κεια τα Πονεμάτου Χιλιοτραγουδισμένα
. . . Βάνε Μέλιο Βλέμμα Αγαπώς σε Συναισθήματα ΣτιxοΤαξιδεμ'ενα ! ! !
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .&_
*~*~*~*
ΛΑΜΠΕΡΟΝ ΑΝΟΙΞΑΤΙΚΟΝ
ΨΥΧΗς ΕΞ ~ ΗΜΕΡΩΜΑ ! ! !
ΓΕΙΑ ΜΑς ! ! !
* Λ Α Μ Ψ Η *
Δημοσίευση στο stixoi.info: 26-04-2015 |