Σαν με νιώσεις Δημιουργός: adespotoi, παντελής καλό απόγευμα στις ομορφιές μας!!! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info ΣΑΝ ΜΕ ΝΙΩΣΕΙΣ…
Αν με διώξεις, αν με διώξεις,
Στ’ αδιέξοδο θα με σπρώξεις,
Το μυαλό να λέει κάνε πίσω,
Κι η καρδιά δεν θα τα παρατήσω.
Την δύναμη σου να βάλεις,
Έστω και αν αμφιβάλεις,
Την ψυχούλα σου άμα μέλλει,
Και τον πόνο μου δεν θέλει.
Σαν με νιώσεις, Σαν με νιώσεις,
Για αυτό δεν θα μετανιώσεις,
Και να δω πια ότι σε χάνω,
Πάλι το καλό θα κάνω.
Την δύναμη σου να βάλεις,
Όσο και να υπερβάλεις,
Να φερθείς μαζί μου εντάξει,
Ας σε νοιάζει να χαράξει.
+ 27/4/15
Παντελής.
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2015 | |