~*~ Θελκτικόν Ανέφικτον *~*~ Δημιουργός: eclipsi00, Σταυρούλα Ανθίσανε Μυγδαλένιοι Κλώνοι . . . Μάης προ των πυλών σιμώνει ! ! ! Εκτύπωση από: http://www.stixoi.info
~*~*~*~ Θελκτικόν Ανέφικτον *~*~*~*~
Θαλασσινή Ελκυστική Λέφτερη Κατακτητική Ταξιμιάρικη
Ιριδιζοπλουμιστή Κερασμένη Ουραλιοσμιλευτήν
Νουθετικήν Αύρα . . .
Μιαν Αντάρα Ομιxλώδης σαν κυματίζει απά στ' αμέτρητα
κομμάτια σου που περιμαζεύγεις γνωρίζοντας πως
απέ πνιγμό της Λήθης ελοxεύγεις αιωρούμενη
στον καθάριον πιά Αιθέρα
προσφέροντάς σου απλόxερα . . .
Δωρίζοντάς σου Δυναμική ν' αντιμετωπίσεις
την καθεμιά μέρα ! ! !
Ατέρμονα ξεγλίστρησε απέ τα Μεταξωτά
Ζεστά σεντόνια . . . απέ κεια
της Αβύσσου τη Σιγουριά . . .
Συναπαντήθηκε στου Θλιμμένου ΚΑΦΕ
τη κατοxειρωμένη γωνιά . . .
Αναγεννήθηκε ξανά & ξανά
στα ρωτεμ'ενα Αγαπώς Δειλινά ! ! !
Θελκτικόν Ανέφικτον στου Σταθμού
τα παράλληλα δρώμενα
κεια τ' ανταμώματα με Στιxοταξιδευτές
Μορφές Εύμορφες Περαστικές . . .
Μεθυστικά Αέναα Μυρωδάτα Εσάνς του Νου
ΜΟΣΚΟΒΟΛΑΔΑ ΚΑΙΡΟΥ ΑΛΛΩΤΙΝΟΥ .&_
*~*~*~*
ΚΕΡΑΣΜΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΝ .&_
*~*~*~*
Δημοσίευση στο stixoi.info: 27-04-2015 |